Maak hier nu een afspraak voor gezonde voeten

Wil u graag gezonde voeten in Sint-Niklaas en grote omgeving? Laat ze dan verzorgen bij Luc Strobbe. Deze bevlogen voetverzorger heeft het vertrouwen van talrijke tevreden klanten in Oost-Vlaanderen. Allemaal weten ze zijn ervaring, persoonlijke benadering en deskundig advies sterk te waarderen.

Thuiswondzorg

Luc Strobbe komt bij u thuis uw wonden verzorgen. Thuiswondzorg richt zich op het behandelen en helpen genezen van wonden op en rond de voeten. Wij maken hiervoor gebruik van de nieuwste technieken en behandelingen, zoals negatieve druktherapie, lasertherapie als bioptronbehandeling.

Voetverzorging

U kan hier ook een afspraak maken voor voetreflexologie. Wij behandelen diverse aandoeningen aan de voeten, zoals eelt- en likdoornvorming, diabetische voet, callusvorming en ingegroeide nagels. Ook afwijkingen aan de voeten zoals holvoeten of spreidvoeten worden door ons vakkundig behandeld.Wanneer nodig ontwikkelen wij op maat van uw voet het juiste schoeisel en/of zolen ook orthesen genoemd. Dit alles past steeds in een totaal behandelplan.

Hebt u nog vragen over gezonde voeten? Of wil u een afspraak maken? Neem dan hier vandaag nog contact op. Wij geven u met plezier het juiste advies!

Back to Top